Wat heb je nodig voor je HTC smartphone?

Comments Off on Wat heb je nodig voor je HTC smartphone?

Als je een HTC smartphone hebt dan heb je bepaalde zaken nodig. Je kunt bijvoorbeeld niet zonder oplader. Deze heb je nodig om de smartphone van energie te voorzien. Er zijn verschillende opladers verkrijgbaar waarvan de meeste een micro-USB poort gebruiken. Hiernaast zijn er nog benodigdheden voor de opslag van data. Dit kan natuurlijk intern opgeslagen worden maar ook extern. Hiervoor worden microSD kaarten gebruikt.

MicroSD
Voor de opslag van data worden microSD kaarten gebruikt. Van de SD geheugenkaarten is MicroSD de kleinste geheugenkaart. De microSD kaart werd oorspronkelijk geïntroduceerd onder de naam TransFlash maar tegenwoordig heet het microSD. Een microSD kaart is klein en maar 15 mm x 11 mm x 1 mm groot. Het is ook maar een halve gram zwaar. MicroSD geheugenkaarten worden voornamelijk in mobiele telefoons zoals HTC toestellen toegepast vanwege de geringe grootte. De overige versies van SD geheugenkaarten zijn de reguliere SD geheugenkaart en de miniSD geheugenkaart.

Micro-usb oplader
Micro-USB is tegenwoordig de meest voorkomende aansluiting op smartphones en tablets. Op draagbare apparatuur bestaan drie standaarden van USB-poorten die gebruikt worden. De microUSB-poort is de kleinste variant en deze is dus vaak aanwezig in smartphones. Een groot deel van de nieuwe smartphones van ontwikkelaars zoals LG beschikken over micro- USB. Het kan jammer genoeg niet gebruikt worden voor audio zoals muziek maar wel voor het opladen van de HTC smartphone.

Powerbank
Met een powerbank kun je een smartphone opladen. Het is bedoeld voor de momenten waarop je het echt nodig hebt. Met een powerbank op zak hoef je je dus nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. De batterij kan minimaal één keer tot 100 procent opgeladen worden als de capaciteit van de powerbank groter is dan de capaciteit van de batterij. Een powerbank is te koop in meerdere formaten en soorten. Op het internet zijn de powerbank van vertrouwde producenten zoals Xiaomi aan te schaffen. Bij diverse websites is het mogelijk om de prijzen van powerbanks te vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *