Duracell mobiele oplader kopen

Intensief en langdurig gebruik van mobiele telefoons maakt dat we steeds vaker te maken krijgen met een lege toestelbatterij. Dat is lastig omdat we steeds meer gebruik van het toestel maken voor tal van zaken waaronder uiteraard telefoneren. Niet alleen staat onze bereikbaarheid op het spel maar ook alle andere zaken waar het toestel voor wordt gebruikt. Pas als het toestel leeg raakt wordt duidelijk hoe afhankelijk we zijn van het apparaat en van de mogelijkheden die het bij ons dagelijks functioneren biedt. Het is daarom verstandig een extra batterij beschikbaar te hebben.

Duracell mobiele oplader is de oplossing

Duracell heeft daarvoor passende oplossingen in haar leveringspakket. Naast de vele soorten oplaadbare batterijen voor tal van andere apparaten zijn er praktische uitgekiende mogelijkheden om smartphones, iPhones, GSM’s, een iPod of iPhone extra energie te bieden. Zodat de gebruiksduur vele uren kan worden verlengd nadat de accu leeg of bijna leeg is. Geheel afgestemd op het gewenste gebruik zijn er Mobiele Opladers die we zonder probleem bij ons kunnen hebben. Een handig klein apparaat dat in elke jaszak of tas kan worden meegenomen.

De mobiele Oplader

Een Mobiele Oplader is een handzame externe batterij die kan worden aangesloten op een toestel zodra de batterij in een toestel bijna leeg is. Daarmee kan de gebruiksduur vele uren verlengd worden.

Mobiele Opladers van Duracell kunnen eenvoudig door middel van een mini/micro-USB- kabel aangesloten worden op mobiele apparaten zoals telefoons. De Mobiele Oplader fungeert dan als energiebron. Zodat de telefoon zonder onderbreking kan blijven functioneren.

Om een Mobiele Oplader paraat te hebben moet deze zelf ook regelmatig opgeladen worden. Dat kan door middel van een adapter die is aangesloten op het lichtnet of door een lader aan te sluiten op een USB-poort van een computer. Zo is de oplader steeds beschikbaar om ingezet te worden als dat nodig is. Een Mobiele Oplader kan probleemloos honderden keren opgeladen worden. Een indicatie lampje op de Mobiele Oplader geeft aan wanneer de batterij geheel geladen is. Tijdens het gebruik geeft een lampje aan hoe veel energie nog beschikbaar is.

Het gebruik van de duracell oplader

Behalve voor mobiele telefoons kan de Mobiele Oplader gebruikt worden als energiebron voor vele andere apparaten die via een USB kabel kunnen worden opgeladen. Dat kan bijvoorbeeld voor: draagbare muziekspelers, E-Readers en Bleutooth toestellen. Het is mogelijk tegelijkertijd meer dan een toestel te laden met een Mobiele Oplader.

Capaciteit

Afhankelijk van het type Mobiele Oplader is er extra batterijlading beschikbaar voor drie tot vijf uur gebruik van bijvoorbeeld smartphones.
Natuurlijk is de gebruiksduur mede afhankelijk van het type toestel en de intensiteit waarmee het gebruikt wordt. Er zijn grote verschillen in het energieverbruik bij de diverse fabricaten en types smartphones en iPhones.

Draagbare muziekspelers kunnen tot wel 17 uur lager gebruikt worden als ze aangesloten worden op een Mobiele Oplader.
E-readers kunnen wel 15 uur extra leestijd geleverd krijgen.
De werkingsduur van een Bleutooth headset kan met 16 uur worden verlengd.
Bij de aanschaf is een Duracell Mobiele Oplader direct gereed voor gebruik.

Aanbeveling

Een Mobiele Oplader is een garantie om ongestoord gebruik te kunnen maken van onze moderne mobiele communicatiemiddelen. Zodat we op alle momenten dat dat nodig is bereikbaar en beschikbaar kunnen zijn. Een alternatieve oplossing voor de duracal mobiele oplader is de autolader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *