Externe accu HTC telefoon kopen

In dit artikel meer informatie over de externe accu voor een mobiele HTC telefoon. Wanneer je op reis bent en je hebt voor een langere tijd geen mogelijkheid om jouw mobiele telefoon op te laden dan is een externe accu voor je telefoon wel erg handig. Echter zijn er op de markt verschillende soorten externe accu’s beschikbaar. Bedenk wel dat het ook kan liggen aan je mobiele accu. Het kan namelijk zijn dat je accu gewoon minder goed meer oplaad dan is het misschien verstandiger om een nieuwe HTC accu te kopen.

De externe accu’s zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van 8,95. Deze accu heeft een vermogen van 2600 mAh en is ongeveer 65 gram zwaar. Het is dus een hele lichte accu die je mee kunt dragen. Daarnaast is hij ook niet zo groot dat de accu gemakkelijk in je zak past. In deze externe accu gaan 4 AA batterijen. De stroom in deze batterijen worden omgezet naar stroom voor je telefoon. Dit is een voorbeeld van een externe accu die werkt op AA batterijen. De kleur van de externe accu is zelf te bepalen. Dus wil je een kleur die past bij je telefoon dan heb je vast voldoende keus anders is het aan te raden verder te zoeken.

Naast de externa batterij heb je ook externa accu’s die men vooraf kan opladen. Een externe accu die opgeladen kan worden heeft wel wat voordelen ten opzichte van een externe accu die werkt op AA batterijen. Een externe accu is qua aanschafprijs wel wat duurder dan een externe accu die werkt op AA batterijen. Een accu die je van te voren kan opladen heeft dan wel het voordeel geen verdere kosten met zich mee te brengen. Waar een accu op AA batterijen dat natuurlijk dan wel doet. Bij zo’n accu zou je continu AA batterijen moeten kopen of men zou ervoor moeten kiezen om oplaadbare AA batterijen te kopen. Wanneer deze dan leeg zijn, kan je die dan ook van te voren opladen. Wellicht dat dan ook wel langer mee gaat omdat een accu in de loop van tijd “lui” wordt. Dat is een algemeen gegeven en zal ook zeker voor een externe HTC accu gelden.

Overweeg jij om een externe accu voor de HTC telefoon te kopen? Ga dan voor je zelf na of je het daadwerkelijk nodig hebt omdat je bijvoorbeeld veel op reis bent of omdat je voor een bepaalde periode geen stopcontact hebt.

Zoals je hierboven hebt gelezen heeft elke externe accu op AA batterijen of met een ingebouwde accu die je kunt opladen zijn voor- en nadelen. Ga je lang en regelmatig op (zaken)reis dan is het verstandig om een externe accu met oplaadbare AA batterijen te kopen. Dan ben je namelijk het minste geld kwijt. Gebruik je de externe accu onregelmatig dan kan je beter gaan voor de externe accu met niet oplaadbare AA batterijen of op basis van een accu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *