htc one specs

De HTC one is een zeer populaire telefoon van het merk HTC. Na het introduceren van de HTC One heeft deze telefoon een zeer belangrijke marktaandeel gekregen in de telefoonbranche. Net als alle anderen modellen van HTC draait de HTC one ook op Android. De HTC One is in diverse kleuren verkrijgbaar. Bovendien kunt u de telefoon kopen met 32 GB geheugen of 64 GB geheugen. Dit hangt helemaal van uw behoeften af.

Htc One telefoon specificaties

Bij het kiezen voor een HTC One telefoon heeft u veel profijt van de specificaties van de telefoon. Op de eerste plaats kunt u kiezen voor de kleuren blauw, zwart, zilver, goud en rood. De meest verkochte kleur is zilver, doordat dit ook direct de originele kleur is van de HTC One. In vergelijking met de andere telefoons gaat de HTC One zeer lang mee, door de kwalitatieve accu die de telefoon heeft.
De scherm van de HTC one is 4,7 inch en heeft een resolutie van 1920×1080. Op het gebied van pixels scoort de telefoon het beste in vergelijking met de andere smartphones. Vooral het bekijken van video´s en foto´s kan zeer interessant zijn met deze telefoon. Uiteraard is de HTC one voorzien van een Full High Definition scherm.
Een nadeel van de HTC one telefoon kan de gewicht zijn van de telefoon. De telefoon heeft namelijk een gewicht van 146 gram. In vergelijking met de iPhone is de telefoon ongeveer 30 gram zwaarder. Dit heeft ook te maken met de dikte van de telefoon. De telefoon is namelijk 9,3 millimeter dik. Voor de liefhebbers die houden van foto´s maken is de HTC one precies een telefoon die zij kunnen gebruiken. De telefoon heeft een camera van 13 megapixel.

HTC One hardware

Op het gebied van hardware gebruikt de HTC One de Qualcomm 600. Dit is een zeer kwalitatief product dat door de HTC wordt gebruikt. De HTC One is ook wel bekend met het kunnen uitvoeren van verschillende taken te gelijk. Dit heeft de telefoon natuurlijk te danken aan de hardware die de telefoon hierbij ondersteund. Vooral in vergelijking met de andere Android telefoons is dit een kenmerkend eigenschap van de HTC One. De apps die u download van de Google Play store kunt u met hoogwaardige kwaliteit openen, doordat de telefoon beschikt over een uitstekende hardware. Bovendien heeft u een prachtige full high definition scherm waarmee u kunt genieten van het beeldmateriaal.

HTC One Prijzen

De prijs en kwaliteit verhouding is natuurlijk zeer belangrijk bij het kiezen van een telefoon. De goedkoopste HTC One kost op dit moment ongeveer 300 euro. De rivalen van HTC One zijn bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4. Deze telefoon wordt ook verkocht voor ongeveer 300 euro. Uit de prijzen van de telefoons is te zien dat de prijzen in de buurt van elkaar liggen. De consument is zeer tevreden over de kwalitatieve telefoons die HTC op de markt brengt. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de klanten eerder kiezen voor een HTC One telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *