Whatsapp op je HTC telefoon installeren

Whatsapp is een programma waarmee je kunt chatten met andere gebruikers die ook Whatsapp hebben geïnstalleerd. Vroeger werd het voornamelijk met SMS berichten gecommuniceerd. Tegenwoordig is er internet dus is dat niet meer nodig. Whatsapp is een applicatie waar je continu berichtjes kunt versturen. Dit kan persoonlijk maar het is ook mogelijk om een groep aan te maken waardoor iedereen die bij de groep is aangemeld het bericht ontvangt. Erg handig als je bijvoorbeeld een sport doet in teamverband en je moet het hele team inlichten.

Het installeren van Whatsapp op je HTC telefoon is vrij gemakkelijk. Hieronder een video waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe men Whatsapp moet installeren op een HTC telefoon.

Tip: Start de video op 2.11. Daar begint hij met het uitleggen hoe Whatsapp geïnstalleerd moet worden.

HTC heeft Android als besturingssysteem. Dit systeem werkt met een Marketplace waar applicaties gedownload kunnen worden. Voor het downloaden van een applicatie heb je wel een google account nodig. Het aanmaken van een google account is eenvoudig en wijst voor zich. Verzin een e-mailadres en een wachtwoord. Schrijf dit desnoods op zodat u het niet vergeet. U heeft het wachtwoord later nodig om de applicaties te kunnen downloaden en installeren.

Heeft u eenmaal Whatsapp geïnstalleerd is het tijd om contacten toe te voegen. Contacten voeg je toe door whatsapp te openen en vervolgens in whatsapp contacten te openen. De contacten worden geladen in Whatsapp waarna je de mogelijkheid hebt om een bericht te sturen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over het installeren van Whatsapp? Laat dan hieronder een reactie achter zodat ik je kan helpen. Heb je wel is gedacht om je HTC goed te beschermen? Bekijk dan is de beschermhoesjes die er zijn voor je HTC telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *